Lindsey Kints is de drijvende kracht achter Sartoria.

Lindsey volgde de richting “Mode en Kleding” aan het OLV Hemelvaartinstituut in Waregem. Na haar secundaire leerjaren koos zij ervoor om een verdere opleiding in Kortrijk tot atelierleidster en in modecreatie te volgen.

Tijdens haar hogere opleiding kon Lindsey reeds, op aanbeveling van de school, als jobstudente aan de slag in één van Kortrijks meest gerenommeerde couturezaken als retoucheuse.

Na de schooljaren werd Lindsey aangenomen als kwaliteitsverantwoordelijke in een jeansbedrijf. Ook toen had haar oog voor perfectie en kwaliteit doorheen gans de firma een gedegen reputatie.

Na een tijdskrediet omwille van de kinderen en na de sluiting van de jeansfirma besloot Lindsey terug te keren naar haar roots :
Sartoria (Italiaans voor “kleermakerij”), werd opgericht : een zaak voor kwaliteitsvolle retouches, voor maatkledij en voor eigen creaties.
Na amper een jaar kwam de juwelenlijn erbij om verder te beantwoorden aan de vraag van de klanten naar passende accesoires.

Al gauw werd Sartoria een begrip, zowel bij particulieren als bij de handelszaken waarvoor de retouches worden verzorgd. Lindsey probeert dan ook immer de perfectie na te streven : een kledingsstuk verlaat pas het atelier als het aan alle normen voldoet. Binnen korte tijd was dan ook het vertrouwen in en de naam van Sartoria gevestigd.
wpb33c585c_0f.jpg
wpf6e237e2.png
wpcdbb7fe8.png
wp03df7de9.png
wpd1f4f395.png
wpcf234de2.png
wpb1954844.png
wp35456ea4.png
wpe5f192ef.png
wpaa9a2e81.png