wpb2cfbb1a.png
wpcdbb7fe8.png
wpcf234de2.png
wp665319e1.png
wp2ee2de69.png
wpfe51eee1.png
wp5647721d.png
wp9973e1e2.png
wp8cf2d53d.png

 

De “geboorte” van de Gemma-lijn is te danken aan een jarenlange passie voor de Kunst van Moeder Natuur : edelstenen en mineralen...

 

De huidige gangbare fantasiejuwelen zijn veelal vervaardigd uit glas, plastic, hout, keramiek,... : op zich weinig waardevolle materialen. Niettegenstaande een soms dure aankoopprijs kunnen dergelijke fantasiejuwelen hun waarde op relatief korte termijn volledig verliezen.

 

Als reactie hierop riepen wij een exclusieve juwelenlijn in het leven, gecreëerd op basis van (half-)edelsteen, natuurparels, koraal en schelp.

Steeds wordt de eigenheid en alle eigenschappen van de steen of parel voor ogen gehouden bij het uitwerken van een ontwerp.

Gemma-juwelen behouden dan ook hun waarde of worden in sommige gevallen zelfs waardevoller door optredende schaarste of schommelingen op de parel- en edelsteenmarkten.

 

Onze verkoopprijzen zijn concurrentieel met de prijzen van de betere fantasiejuwelen. Er wordt immers getracht om de basismaterialen zo dicht mogelijk bij de producent en zelfs veelal rechtstreeks in het land van herkomst aan te kopen. Daarbij worden namaak, onethische en ecologisch onverantwoorde producten compleet geschuwd.  

 

Enerzijds bieden we ons cliënteel, dat kwalitatieve juwelen uit “echte” materialen wil kopen, een gevarieerd aanbod aan betaalbare prijzen.

Anderzijds creëren we ook mogelijkheden voor klanten die op zoek zijn naar een juweel met een specifieke steen omwille van zijn symboliek, zijn uitstraling of zijn helende werking.

 

Wij staan steeds open voor suggesties en verzoeken. Dankzij een brede waaier aan leveranciers is het veelal mogelijk om aan zeer specifieke wensen te voldoen.

 

We stellen graag vast dat onze klanten heel vaak gewag maken van lovende reacties en complimenten op hun gekozen juweel. Het mooiste bewijs dat “Echt” zich onderscheidt van “Namaak” en dat de Kunst van Moeder Natuur niet te evenaren valt...

 

Wij nodigen u dan ook graag uit om onze collecties te ontdekken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wpd97b2a3b.png
wp933f9d3a_0f.jpg